ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

ZAPOSLITVENA KAVARNA

V sredo, 24. novembra 2021med 11.00 in 13.00 uro na Šolskem centru Kranj organiziramo "Zaposlitveno kavarno".

In kaj je "Zaposlitvena kavarna"? To so razgovori z delodajalci po principu hitrih zmenkov. Vsak razgovor traja 7 minut. 

Prijave na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 22. 11. 2021. Ob prijavi zapišite vaše ime in priimek in razred oz. letnik, ki ga obiskujete ter strokovno področje (mehatronika, informatika,...).

Dogodek je namenjen predvsem dijakom zadnjih letnikov srednješolskih programov ter študentom višje strokovne šole, ki se bodo imeli priložnost predstaviti bodočim zaposlovalcem. Hkrati pa bo dogodek tudi priložnost, da se dijaki in študentje pobliže seznanijo z možnostmi za zaposlitve v lokalnem okolju.
Vsekakor pa je dogodek zanimiv tudi za ostale dijake in študente, ki jih zanimajo možnosti za opravljanje obvezne prakse pri delodajalcu, poletno delo, možnosti štipendiranja. Prav tako se dogodka lahko udeležijo brezposelni, tisti ki si želite zamenjati zaposlitev...

V primeru fizične udeležbe bomo preverjali pogoj PCT, vas pa vljudno prosimo, da upoštevate naslednje:

  • pogoj PCT bomo preverjali skupaj z osebnim dokumentom,
  • potrebne so kirurške ali FFP-2 maske,
  • zagotavljanje medsebojne razdalje 1,5 m.

Poskrbeli bomo za razkuževanje, prezračevanje. Navodila se lahko spreminjajo v skladu s trenutno veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja corona virusne bolezni.

Sodelujoča podjetja:

Fraport Slovenija

Iskra ISD

Kalmia

Iskraemeco

Sumida

LTH Castings

Hennlich

Hypex

Litostroj Power

Elektro Gorenjska

Kolektor ETRA

Ljubljanske mlekarne

 

VABIMO NA ZAKLJUČNO SPLETNO KONFERENCO: MENTOR – MOST MED TEORIJO IN PRAKSO

 

MENTOR MOST MED TEORIJO IN PRAKSO 4

 

Vabimo vas naspletno zaključno konferenco: MENTOR – MOST MED TEORIJO IN PRAKSO – priložnosti na področju mentorstva mladim pri izobraževanju v podjetjih, ki bo 10. junija 2021, od 13.00 do 15.00.

Udeležba je brezplačna.

UM_PROGRAM_zaključne_konference.pdf

Prijava na konferenco.

Dogodek se izvaja v okviru projekta »Usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe 2016–2021« in je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

 logotipi

Več...

Vabilo na CISCO izobraževanje

Vabilo na CISCO izobraževanje

Medpodjetniški izobraževalni center

Temeljna naloga centra je povezati področje izobraževanja z gospodarstvom in se s pestro ponudbo programov, hitrim odzivom na potrebe delodajalcev ter prilagajanjem oblik in metod dela ciljni populaciji učinkovito vključiti v proces usposabljanja kakovostne delovne sile, ki bo konkurenčna na skupnem evropskem trgu dela.

Več...

Predstavitveni film

januar 2022
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31