ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

VABIMO NA ZAKLJUČNO SPLETNO KONFERENCO: MENTOR – MOST MED TEORIJO IN PRAKSO

 

MENTOR MOST MED TEORIJO IN PRAKSO 4

 

Vabimo vas naspletno zaključno konferenco: MENTOR – MOST MED TEORIJO IN PRAKSO – priložnosti na področju mentorstva mladim pri izobraževanju v podjetjih, ki bo 10. junija 2021, od 13.00 do 15.00.

Udeležba je brezplačna.

UM_PROGRAM_zaključne_konference.pdf

Prijava na konferenco.

Dogodek se izvaja v okviru projekta »Usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe 2016–2021« in je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

 logotipi

 

BIC Ljubljana in Šolski center Kranj vas vabita na zaključno spletno konferenco MENTOR – MOST MED TEORIJO IN PRAKSO (priložnosti na področju mentorstva mladim pri izobraževanju v podjetjih), ki bo organizirana v okviru projekta »Usposabljanje mentorjev za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom po izobraževalnih programih za pridobitev izobrazbe 2016–2021«.

Na konferenci bomo predstavili končne rezultate 5-letnega projekta, udeležence bodo nagovorili direktorica BIC Ljubljana, predstavnica Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter direktor Centra RS za poklicno izobraževanje. V nadaljevanju bo antropolog in raziskovalec dr. Dan Podjed predstavil svoj pogled na aktualne družbene razmere, predvsem s stališča prilagajanja vloge mentorja mladim ljudem v novih – postpandemskih – razmerah.

Drugi del dogodka bo potekal v obliki okrogle mize, kjer bomo spregovorili o pomenu, izzivih in potencialih mentorstva tako z gospodarskega kot z izobraževalnega vidika, svoje izkušnje pa bo z nami delil tudi eden od udeležencev usposabljanja, ki v podjetju Novartis že vrsto let aktivno skrbi za uspešno integracijo dijakov in študentov na PUD/PRI v delovno okolje.


Zaključna konferenca je namenjena širši javnosti, predvsem izobraževalnim ustanovam na področju srednjega in strokovnega izobraževanja, podjetjem, zbornicam in vsem posameznikom, ki jih tematika zanima.

september 2021
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930