ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Pravno obvestilo

Odgovornost

Vsebine na spletnih straneh Šolskega centra Kranj (ŠC Kranj) stalno posodabljamo in dopolnjujemo. Ob tem se trudimo za čim boljšo točnost in ažurnost. Ne glede na to, ŠC Kranj ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh objavljenih podatkov na spletnih straneh in ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost objavljenih podatkov in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih, neažurnih ali nepopolnih podatkov.

 

Avtorske pravice

Vsebine na spletnih straneh ŠC Kranj so v zakonsko dovoljenem okviru zaščitene kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vsebin, objavljenih na spletnih straneh, ni dovoljeno uporabljati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja s strani ŠC Kranj.

 

Piškotki

Piškotek je kratek tekstovni zapis (besedilo), ki se ob obisku spletne strani shrani na računalniku uporabnika, ob vsakem ponovnem obisku spletne strani pa lahko spletna stran tako shranjeni podatek pridobi in uporabi v različne namene. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani, drugi pa so namenjeni izboljšavi uporabniške izkušnje pri uporabi spletne strani in se uporabljajo npr. za shranjevanje uporabnikovih nastavitev ali za spremljanje obiska na spletnem mestu.

Spletna stran ŠC Kranj uporablja nujno potrebne piškotke za delovanje strani in piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in pridobivanje statističnih podatkov o obisku spletne strani. Uporaba je opisana na naslovu https://www.sckr.si/solski-center-kranj/pravno-obvestilo.html. Stran je dostopna prek menija ŠC Kranj / Pravno obvestilo na strani ŠC oziroma na straneh posameznih enot prek povezave v obvestilu o piškotkih (ki se prikazuje, dokler uporabnik ne dovoli uporabe piškotkov).

Katere piškotke uporablja spletna stran?

Ime piškotka

Namen

Podjetje

Čas piškotka

sejni piškotek

Nujno potrebni piškotek za delovanje spletne strani

Piškotek naše spletne strani

dokler ne zaprete brskalnika

cookie_sckr

Shranjevanje strinjanja z uporabo piškotkov

Piškotek naše spletne strani

2 leti

_ga

Statistika ogledov spletne strani

Google Analytics

2 leti

_gid

Statistika ogledov spletne strani

Google Analytics

24 ur

_gat_gtag_UA_*

Statistika ogledov spletne strani

Google Analytics

1 min

Upravljalec piškotkov: ŠC Kranj

slovensko english

marec 2023
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information