ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Novartis - štipendije za dijake programa tehnik mehatronike - SSI,PTI

Novartis v Sloveniji v študijskem letu 2021/2022 razpisuje tri kadrovske štipendije, namenjene dijakom mehatronike, 4. ali 5. letnika Poklicno tehniškega izobraževanja (PTI), ali 3. in 4. letnika Srednješolskega strokovnega izobraževanja.

Kadrovske štipendije bodo podeljene v okviru enote Trdni izdelki Ljubljana, proizvodne enote, ki proizvaja trdne farmacevtske oblike (tablete, kapsule,.. ). Enota Trdni izdelki Ljubljana je največja proizvodna lokacija v Sloveniji, kjer proizvajamo tako generična kot tudi inovativna zdravila.

Naši izdelki izboljšujejo življenja 750 milijonov bolnikov po svetu, a naše ambicije so še večje. Vemo, da lahko rešitve na aktualne izzive farmacevtske industrije najdemo v sodelovanju vedoželjnih in pogumnih posameznikov in verjamemo, da je tudi med vašimi dijaki nekaj takih. Pridobitev kadrovske štipendije v Novartisu v Sloveniji je edinstvena priložnost za mlade talente, da že tekom izobraževanja spoznajo delo v mednarodnem farmacevtskem okolju, kjer lahko kasneje tudi začnejo svojo karierno pot.

Novartis v Sloveniji sodi v sam vrh zaposlovalcev, kar izhaja iz kulture podjetja in nenehnih prizadevanj za izboljšavo delovnega okolja. Zavedamo se, da so motivirani sodelavci predpogoj za razvoj, napredek in uspeh podjetja, zato je razvijanje opolnomočene, vedoželjne in navdihujoče kulture, ki temelji na raznolikosti in vključenosti posameznika, naša prioriteta. Prizadevamo si omogočiti okolje, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost, kar je prepoznano tudi izven podjetja. Pred kratkim smo kot prvo in edino farmacevtsko podjetje v Sloveniji pridobili mednarodni certifikat »Top Employer 2021«, portal MojeDelo.com pa nam je v okviru svoje raziskave že drugo leto zapored podelil naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Srednja šola ima v življenju mladostnikov pomembno vlogo ne le v obdobju šolanja, ampak tudi v nadaljnjem življenju, saj znotraj nje mladi sprejmejo nekatere pomembnejše odločitve. Upamo, da smo vam s kratkim dopisom uspeli predstaviti, zakaj je prijava za kadrovsko štipendijo Novartisa v Sloveniji pravilna odločitev za nadobudne mlade ume. V kolikor prepoznate dodano vrednost, ki jo lahko kot vodilni zaposlovalec v prihodnosti nudimo vašim dijakom, vas prosimo, da vaše dijake obvestite o možnosti sodelovanja z nami in jih spodbudite k prijavi za kadrovsko štipendijo v enoti Trdni izdelki.

Prijave so odprte do 20.9.2021, več informacij pa je na voljo tudi na naši spletni strani Razpis za kadrovsko štipendijo Trdni izdelki.

S spoštovanjem,

Nives Fajfar

Mojca Duhovnik,

Direktorica Kadri Lek d.d.

Vodja kadrov Trdni izdelki

Zaposlitev, štipendije - Elektroinstalacije Bidovec

pdfoglas-elbi.pdf

Novartis - štipendije za tehnike mehatronike

pdfNovartis.pdf

oktober 2021
ptsčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information