ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

NUJNO OBVESTILO za dijake, starše in učitelje ob aktualni situaciji novega koronavirusa

Spoštovani dijaki, starši in učitelji!

Kot ste lahko danes izvedeli iz različnih medijev in današnje tiskovne konference Vlade Republike Slovenije, se s ponedeljkom, 16. 3. 2020, zapirajo vse šole v Sloveniji. Skladno z navodili pristojnega ministrstva, bomo pouk v Šolskem centru Kranj organizirali tako, da bo le-ta potekal na daljavo, v e-obliki oz. s pomočjo različnih e-platform. Vljudno prosimo, da dijaki tak način dela, ki zahteva veliko mero odgovornosti in discipliniranosti, vzamejo zelo resno. Tekom jutrišnjega dneva, bodo dijaki od profesorjev dobili vsa nadaljnja navodila za delo. Dolžnost dijakov je, da ažurno spremljajo obvestila preko easistenta in elektronske pošte za nadaljnja navodila za delo.

Skladno s priporočili ministra za izobraževanje, znanost in šport tudi priporočamo, da dijaki ostanejo doma že jutri. Za vse, ki bodo v šolo prišli, bomo poskušali izvesti pouk z različnimi alternativnimi oblikami. Pouk bo jutri, v petek 13.3.2020, potekal do 12:10. Vsem dijakom priporočamo, da vse svoje stvari, ki jih imajo v šoli oz. v omaricah vzamejo s seboj domov. To velja še posebej za učbenike, delovne zvezke ipd. Vsi tisti dijaki, ki jutri ne bodo prišli v šolo se morajo obvezno čimprej odjaviti od malice (easistent).

Prosim vas, da to informacijo sprejmete z razumevanjem. Odločitev o zaprtju šole ni lahka, je pa v tem trenutku nujna. Ker število okuženih strmo narašča, bo naslednjih 14 dni ključnih za našo državo. Zato vas prosimo, da se držite vseh preventivnih ukrepov in tudi v vaših družinah poskrbite za “samoizolacijo”. S tem bomo kot družba lahko naredili in preprečili največ.

Lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi.

 

 Aljaž Rogelj,

ravnatelj STŠ - Srednja tehniška šola Kranj

junij 2020
ptsčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information