ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

info dan

Naša Iskra! V srcu Iskra! Vedno Iskra!

maturanti 2022

Slovo generacije maturantov 2022 je spet potekalo kot pred epidemijo. Predstavniki dijaške skupnosti so odlično pripravili dve prireditvi, in sicer predajo ključa ter maturantski sprevod. 

Zahvaljujemo se predstavnikom zaključnih letnikov, ki so zelo samostojno in izvirno pripravili predajo ključa tretjim letnikom. Varuhi ključa so postali dijaki 3.Mb.

Prav tako se zahvaljujemo profesorju Maticu Podobniku za organizacijo maturantskega sprevoda. Maturanti so s kulturnim in zrelim obnašanjem zgled mlajšim dijakom naše šole, verjetno pa tudi drugim mladim. Želimo si, da se na ŠC Kranj  tradicija spoštljivega slovesa od srednje šole ohrani tudi  v prihodnje.

Maturantom želimo, da uspešno zaključijo šolanje in da najdejo svojo pot v življenju.

FOTOGALERIJA

STŠ ŠC Kranj obiskal minister za digitalno preobrazbo (dec. 21)

obisk1mV okviru vladnega regijskega obiska Gorenjske nas je v  petek, 10. 12. 2021, obiskal minister za digitalno preobrazbo, gospod Mark Boris Andrijanič. Srednja tehniška šola je namreč pred kratkim pridobila certifikat Digitalna šola. Poleg tega izobražujemo za poklice, ki so neposredno povezani z digitalnim razvojem.

Več...

Pokrito parkirišče za električne skiroje

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa Šolskem centru Kranj v zadnjem času opažamo, da vse več naših dijakov in zaposlenih za prevoz v šolo uporablja električne skiroje. Ravno zato smo se odločili urediti prostor, kjer jih med poukom lahko varno shranijo, da jih ne bi nosili s seboj v razred.

V kletnih prostorih šole smo tako uredili parkirišče za 18 skirojev, ki je varovano tudi s kamero. Dijaki bodo lahko imeli svoje skiroje na varnem, suhem in toplem, s svojimi ključavnicami pa jih lahko tudi priklenejo na za to pripravljene zaklepne elemente.

Priznanje Digitalna šola - Digital Schools Awards Europe (okt. 21)

priznanje1mV torek, 5. oktobra 2021 je v Hiši Evrope v Ljubljani potekala slavnostna podelitev priznanj PRIZNANJE DIGITALNA ŠOLA -DIGITAL SCHOOLS AWARDS EUROPE.

Priznanje je prejelo 5 udeležencev iz cele Slovenije. Priznanja je podelila gospa Themis Christophidou, Director General, DG EAC.

S Šolskega centra Kranj sta priznanje prevzela Klavdija Stropnik in Aljaž Rogelj.

Čestitamo.

Več...

Podelitev zlatih MEPI priznanj (sept. 21)

mepi podelitev m

V soboto, 4. septembra 2021 je na Starem gradu Celje potekala slavnostna podelitev zlatih priznanj Mednarodnega priznanja za mlade - MEPI 2021. Zlato priznanje je prejelo 137 udeležencev s cele Slovenije. Priznanja sta podelila predsednik RS Borut Pahor in direktorica Nacionalnega urada Zavoda MEPI Andreja Anžur Černič.

Z našega šolskega centra so priznanje prejeli Aljaž Medič, Tadej Perko in Matija Demšar (na sliki od leve proti desni z mentorico Magdo Papić).

Čestitamo.

Slovenija - A Cinematic Journey

Si vedel, da na naših programih računalništva pridobiš tudi znanja s področja multimedije? Kaj znajo naši dijaki na področju obdelave fotografije in videa pa si lahko pogledaš na spodnjem posnetku, ki ga je izdelal dijak Ian Lokovšek.

Zaključna naloga Simulator vožnje

race simulator mEna izmed zaključnih nalog, ki jo je izdelal naš dijak je Simulator vožnje (Racing simulator). Na simulatorju se je preizkusil tudi naš ravnatelj.

Poslovilni video dijakov 4.Ma in 4.Mb

Naša dijakinja Nika Vetrih med najboljšimi skakalkami

nika1mNika Vetrih, naša dijakinja 3.Ra, je pretekli vikend prvič nastopila na tekmah svetovnega pokala v smučarskih skokih, in sicer na domači skakalnici na Ljubnem ob Savinji. 

Nika Vetrih - foto SloSki

Več...

november 2022
ptsčpsn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information