ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Prispevki v kategoriji Obvestila

Karierni dan SESGŠ Kranj

karierni danV želji, da bi dijake čim bolje pripravili na trg dela, smo v šoli uspešno izpeljali Karierni dan SESGŠ Kranj, ki so se ga udeležili dijaki vseh programov – iz ekonomskega, frizerskega in gradbenega področja.

V prvem, uvodnem delu dogodka smo dijake seznanili kako se lotiti iskanja prve zaposlitve, kasneje pa smo spregovorili tudi o trajnostnih poklicih in »zelenih« delovnih mestih. V drugem delu dogodka so dijaki prisluhnili okrogli mizi z naslovom »Kakšna so pričakovanja delodajalcev«, kjer smo s strani strokovnjakov dobili odgovore o trenutnih razmerah na trgu dela in kompetencah prihodnosti. Ob koncu dneva smo karierni dan zaključili še z zaposlitveno kavarno, na kateri so sodelovali številni delodajalciMreženje z njimi, izmenjava izkušenj,prenos znanja in motivacijsko okolje so prispevali k sproščenemu in prijetnemu vzdušju na samem dogodku.

Zahvaljujemo se gostom okrogle mize: karierni svetovalki, gospe Metki Medved (ZRSZ), vodji kadrov, gospe Klari Baran Babnik (Marmor Hotavlje) ter podjetniku in brivcu, gospodu Blažu Vodopivcu (Underground Barber). Iskrena hvala tudi vsem delodajalcem, ki so si vzeli čas in nas obiskali: Zavarovalnica Triglav, d.d., Trenkwalder Slovenija, Gorenjska gradbena družba, d. d., Uprava za obrambo Kranj, Policijska uprava Kranj, Avtošola ing. Humar, Academia - Višja strokovna šola, Nova Univerza - Fakulteta za državne in evropske študije. 

Foto utrinke dogodka najdete na povezavi.

Članek iz Gorenjskega glasa si lahko preberete tukaj, članek iz Kranjčanke (str. 12) pa na tej povezavi.

vcenter2024

 

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

rss  facebook  instagram tiktok youtube

office-365-cloud


 

objem logo

 

logo-Ekosola

 

 

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information