ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Nastji Beznik priznanje Skupnosti VSŠ za razvoj mednarodnega sodelovanja in izmenjavo dosežkov na tem področju (november 2017)

priznanje-m Na 7. mednarodni konferenci kakovosti v višjih strokovnih šolah, ki je bila 21. novembra 2017 v GRM (Višja strokovna šola v Novem mestu) je Skupnost Višjih strokovnih šol razglasila rezultate razpisa za priznanja Skupnosti VSŠ.

Priznanja so prejeli dr. Branko Škafar, ga. Alicia-Leonor Sauli-Miklavčič in Nastja Beznik.

Predavateljica in vodja projekta individualne mobilnosti na VSŠ ŠC Kranj – program Erasmus+  Nastja Beznik, univ. dipl. org. je prejela priznanje za razvoj mednarodnega sodelovanja in izmenjavo dosežkov na tem področju s sledečo utemeljitvijo:

»Ga. Nastja Beznik vodi na VSŠ ŠC Kranj projekt individualne mobilnosti Erasmus+ in skrbi za vključenost šole v konzorcij za mobilnost v visokošolskem izobraževanju že vse od začetka pridobitve tega certifikata. Tako so preko kvalitetnega izvajanja projekta v letu 2016 prejeli tudi nacionalno priznanje Jabolko kakovosti. Preko njenih diseminacijskih aktivnosti doma in v tujini posledično prenaša učinke projekta in dober glas ne le o šoli, temveč tudi o celotni Skupnosti VSŠ in izobraževalnih programih slovenskega višješolskega študija. Na nacionalnem in mednarodnem nivoju preko različnih diseminacijskih metod poudarja pomen tako pridobljenih mednarodnih strokovnih kompetenc in osebnostne rasti udeležencev mobilnosti ter njihov vpliv na lokalno gospodarstvo. S svojim sodelovanjem s tujimi izobraževalnimi in/ali gospodarskimi organizacijami  je pomemben ambasador ŠC Kranj in celotnega višješolskega izobraževalnega sistema ter Skupnosti VSŠ v okviru tega. V letu 2012 je bila ŠC Kranj prva slovenska izobraževalna organizacija, ki se je preko projekta Erasmus+ s 13 zaposlenimi udeležila Euroskills mednarodnega tekmovanja in dobro prakso diseminacije projekta preko CPI prenesla tudi na druge slovenske šole.«

Že drugo prejeto priznanje na nacionalnem nivoju kaže, da je naše trdo delo opaženo, da so vidni pozitivni učinki projekta v vseh smereh in da smo na pravi poti, poti internacionalizacije, ob sistematičnem kontinuiranem izboljševanju sistema kakovosti do poslovne odličnosti in s tem ohranjanju konkurenčne prednosti naše inštitucije na slovenskem področju, ob povečevanju prepoznavnosti tudi globalno.

Iskrene čestitke!

priznanje1m priznanje2m

vcenter2024

facebook  linkedin    slovensko english

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information