ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Javna naročila

Povabilo k oddaji ponudb

Obveščamo vas, da je objavljeno javno povabilo za oddajo ponudbe za razpis »Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj, ki se izvajajo na okolju prijazen način«.


Vabimo vas, da na obrazcih priloženih v razpisni dokumentaciji podate vašo ponudbo. Ponudbe je potrebno oddati najkasneje do petka, 24. 6. 2022 do 10. ure.

Razpisna dokumentacija: pdfRD_evidencni_postopek_Prehrana_SC_Kranj.pdf 

Javni poziv promotorjem

Objavljamo javni poziv promotorjem k podaji vlog o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva za Projekt energetskega pogodbeništva na objektih Šolskega centra Kranj in Srednje šole Izola.

Podrobnosti so v dokumentu: pdfPoziv_promotorjem.pdf

Odločitev o oddaji naročila Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj

Na podlagi razlogov in meril navedenih priloženem zapisniku komisija soglasno ugotavlja, da je na Javnem razpisu za izbiro izvajalca po odprtem postopku za pripravo in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na ŠC Kranj, kot najugodnejši ponudnik izbran Sovita, prehrana in storitve d.o.o., Tehnološki park 22a, 1000 Ljubljana.

pdfOdločitev o izbiri

Povabilo k oddaji ponudb

Obveščamo vas, da je objavljeno javno naročilo »Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj, ki se izvajajo na okolju prijazen način«.


Vabimo vas, da na obrazcih priloženih v razpisni dokumentaciji podate vašo ponudbo. Ponudbe je potrebno oddati najkasneje do srede, 20. 5. 2020 do 10. ure.

Razpisna dokumentacija: pdfRD_prehrana_ŠC_Kranj.pdf

Javno naročilo

Obveščamo vas, da je objavljeno javno naročilo »Izvedba GOI del na objektih Šolskega centra Kranj ter Dijaškega in študentskega doma Kranj« v sklopu operacije ˝Celovita energetska sanacija objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju˝, ki je objavljeno na portalu javnih naročil. Na naslednji povezavi se nahaja projektna dokumentacije v skladu s katero so predvideni ukrepi, ki se bodo izvedli na vaših objektih v sklopu JN (URL: https://www.um.si/univerza/dokumentni-center/javna-narocila/Strani/javna-narocila.aspx).

Operacija je sofinancirana v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014 - 2020«, prednostne osi 4 »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4 »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 4.1 »Spodbujanje energetske učinkovitosti, pametnega upravljanja z energijo in uporabo obnovljivih virov energije v javni infrastrukturi, vključno z javnimi stavbami in stanovanjskemu sektorju«, specifičnega cilja 4.1.1 »Povečanje učinkovitosti rabe energije v javnem sektorju«.

Odločitev o oddaji javnega razpisa

Odločitev o oddaji javnega naročila: pdfOdločitev.pdf

Razpisna dokumentacija za predložitev končne ponudbe v okviru javnega razpisa

OBVESTILO

Rok za oddajo končne ponudbe je podaljšan do ponedeljka, 8. 7. 2019, ob 12. uri. Javno odpiranje bo ob 12:30 uri.

Razpisna dokumentacija za predložitev končne ponudbe v okviru javnega razpisa PODELITEV KONCESIJE ZA IZVEDBO PROJEKTA ENERGETSKEGA POGODBENIŠTVA NA OBJEKTIH ŠOLSKEGA CENTRA KRANJ

docxRazpisna dokumentacija za oddajo končne ponudbe

xlsxPriloga 1

docxPriloga 2

pdfNačrt merjenja

JR za podelitev koncesije za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva na objektih ŠC Kranj

Dokumentacija, ki je na voljo prijaviteljem, obsega:
- Projekt za izvedbo (10/PZI/2014, november 014): Energetska sanacija in IVD za kompleks objektov ŠC Kranj na cesti Staneta Žagarja v Kranju (objekta D in D1), PROPLUS, inženiring, projektiranje d.o.o., 2014  - Popis predvidenih del in vgrajenega materiala
- PZI - PZI s področja prenove strojnih inštalacij za kotlovnico objekta D,  BIRO MIKROKLIMA- Medard Hafner s.p., 2017 – popis del in materiala
- Razširjen energetski pregled za objekta D + D1 ŠC Kranj, EUTRIP d.o.o., 2017
- Popis zamenjave izbranih svetilk z LED svetilkami za objekt D + D1-ŠC Kranj,
- Energetska izkaznica objekta, 2014.

Dokumentacija: ziprazpisna-dokumentacija.zip

Preostala tehnična in druga dokumentacija bo kandidatom na voljo v fazi dialoga.
Temeljna zahteva koncedenta je celovita energetska sanacija objekta, ki bodo predmet končne rešitve.

slovensko english

avgust 2022
ptsčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information