ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

informativni dan

Nagovor ravnateljice: Prvi šolski dan

Lidija Goljat PrelogarDrage dijakinje in dijaki!

Jutri, 2. septembra 2019, se začenja šolsko leto 2019/2020. Številni se boste ponovno vrnili v šolske klopi naše gimnazije, nekateri pa boste v Strokovno tehniško gimnazijo ŠC Kranj zakorakali prvič.

Obeta se pestro, zanimivo, novih izzivov polno šolsko leto in vsi skupaj se veselimo vašega prihoda, pri čemer smo prepričani, da bomo tudi v tem letu skupaj ustvarili veliko uspešnih zgodb. Šolsko leto 2019/20 bo leto številnih priložnosti tako za vas, dijake, kot tudi za nas kot šolo. Upam, da jih bomo vsi skupaj dobro izkoristili.

 

Strokovna gimnazija ŠC Kranj je znana po odličnih uspehih svojih dijakov tako na maturi in na različnih tekmovanjih, kar pomeni, da našim dijakom omogočamo kakovosten pouk in se trudimo ustvarjati pogoje, v katerih bodo imeli vsi dijaki možnost prepoznati in razvijati svoje potenciale in interese. Prav tako želimo, da dijaki skozi inovativne metode in oblike dela pridobivajo znanja in kompetence, s katerimi bodo lahko uspešno nadaljevali izobraževanje na višji ravni in se bodo sposobni soočati z izzivi sodobne družbe ter prevzemati odgovornost za lasten razvoj in napredek. Pri delu z dijaki tako spodbujamo sodelovanje, timsko delo, samoiniciativnost, ustvarjalnost in inovativnost.

Verjamemo, da smo pri tem, kar delamo, najboljši.  Trudimo se, da je naša šola spodbudno in varno učno okolje, kot tudi prostor, kjer si med seboj zaupamo in kjer se dijaki dobro počutite. Ključne vrednote, na katerih temelji delovanje naše gimnazije, so spoštovanje, sodelovanje, delavnost, poštenost in solidarnost.

Naše profesorice in profesorji so predani delu z dijaki in imajo ne samo veliko znanja in izkušenj, pač pa jih odlikuje tudi srčnost in pozitiven odnos do dijakov ter velika pripadnost naši gimnaziji. To pripadnost, upamo, da boste kmalu začutili tudi vi, drage dijakinje in dijaki.

Drage dijakinje in dijaki, verjamemo v vas in v to, da lahko postanete, kar želite. Na tej poti vas bomo spremljali, vam pomagali, vas usmerjali in bili vaši sopotniki vse do mature - vašega zrelostnega izpita v 4. letniku.

Želim vam uspešen pričetek šolskega leta in se veselim (ponovnega) srečanja z vami!

 

mag. Lidija Goljat Prelogar

ravnateljica SG ŠC Kranj

vcenter2024

November
P T S Č P S N
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ni dogodkov

www.facebook.com/SG.SCKR   www.instagram.com/sg.sckr   www.youtube.com tiktok

dijak za en dan

 

dvig digitalne kompetentnosti

 

 

office-365-cloud eduroam inovativna-pedagogika podvig

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information