ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

virtualni informativni dan

Podporna skupina za mladostnike

obveščamo vas, da se bodo v sredo 3.3.2021 preko spleta ponovno začele podporne skupine namenjene mladostnikom in mladostnicam, ki se v trenutni situaciji socialne izolacije in negotovosti soočajo s čustveno stisko, osamljenostjo in življenjskimi izzivi, ki jih ovirajo pri doseganju ciljev na področju šolskega dela in na splošno. Mladostniki bodo v skupini spoznali in razvijali veščine reševanja težav, učinkovite komunikacije, soočanja z neprijetnimi mislimi in čustvi ter ter bolje spoznali sebe, svoje želje in interese. Hkrati pa bodo dobili priložnost, da razširijo svojo socialno mrežo in vidijo, da se soočajo s podobnimi izzivi in niso sami.

 

Skupina se bo preko spleta srečevala vsak teden ob sredah ob 18.00 in bo obsegala 8 srečanj. Prvo spoznavno in informativno srečanje je brezplačno, naslednja srečanja pa so plačljiva 10e na posamezno srečanje. Skupina šteje od 6 do 10 članov. Mladostniki se na srečanje lahko prijavijo preko spletne strani www.mladostniki.com ali nama pišejo na mladostniki@gmail.com. Lahko spremljajo tudi na:

 

Facebook strani: https://www.facebook.com/mladostniki 

 

Instagram profil https://www.instagram.com/mladostniki/ 

Mladostniki, ki so obiskovali prvo spletno podporno skupino, so poročali, da so jim bile skupine všeč, ker so se čutili sprejete take kot so, imeli so spodbudo in priložnost, da izrazijo vsa čustva in misli, ki jih doživljajo, hkrati pa so spoznali, da v tem niso sami.

Skupino vodiva psihologinji Nina Rozman in Katja Molek, obe z večletnimi izkušnjami s psihološko obravnavo mladostnikov in njihovih staršev v okviru zdravstva. 

Mladostniki se lahko vključijo tudi v individualno psihološko obravnavo, v kolikor si to želijo ali pa se v skupini težje razkrivajo. 

Prosiva vas, če obvestilo posredujete vašim dijakom in dijakinjam, v kolikor menite, da bi jim podporna skupina koristila. 

Lepo vas pozdravljava in vam želiva, da ostanete zdravi ter da se šolanje čim prej vrne v šole, 

Nina in Katja

Psihološka pomoč mladim

www.mladostniki.com

https://www.facebook.com/mladostniki

https://www.instagram.com/mladostniki/

vcenter2024

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

julij 2024
ptsčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information