ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

virtualni informativni dan

Naj dijak SŠER

naj dijak 2014Letos smo se na Srednji šoli za elektrotehniko in računalništvo ŠC Kranj prvič odločili, da bomo sodelovali v akciji Naj dijak DO Slovenije.

Glede na kriterije, ki jih je oblikovala DO Slovenije, je naj dijak SŠER postal Tilen Tomakić iz 4. Rb, ki je zelo uspešen  tako na šolskem kot izvenšolskem področju.

Tilen Tomakić je dijak naše Srednje šole za elektrotehniko in računalništvo – smer tehnik računalništva. Že od drugega letnika se aktivno vključuje pri promociji naše šole v okviru informativnih in tehniških dnevov. Prav tako mu ni težko priskočiti na pomoč pri izdelavi spletnih strani ob raznih tekmovanjih, ki se odvijajo na naši šoli.

V lanskem šolskem letu je pomagal je voditi krožek o mini računalniku – Raspberry Pi. Prav tako je sodeloval pri predstavitvi le-tega v Openlabu v Kranju in v Kiberpipi v Ljubljani.  V letošnjem šolskem letu je potekala mednarodna konferenca Eduvision, kjer je skupaj s sošolcem Janom Sušnikom in z Anžetom Bertoncljem predstavil Raspberry Pi kot učni pripomoček.

Ker ga zelo zanima programiranje in izdelava spletnih aplikacij, se je udeležil že kar nekaj tekmovanj s tega področja na šolskem, regijskem in državnem nivoju.

Svoj prosti čas posveča izdelovanju aplikacij za mobilne telefone.

Ponosni smo, da je Tilen naš dijak, in mu želimo vso srečo na študijski in osebni poti.

Pripravila: Saša Kocijančič, ravnateljica in UZ SŠER ŠC Kranj

vcenter2024

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information