ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

virtualni informativni dan

Zlati maturant Jure Vreček

 FOTOGALERIJA  (Alenka Potočnik Zadrgal) podelitev

Spoštovani dijaki, udeleženci izobraževanja odraslih, ste generacija, ki ste uspešno maturirali ravno ob 25. letnici naše prelepe, neodvisne Slovenije.

Upam, da ste ponosni na našo domovino in da boste vsaj vi, mladi, zmogli toliko moči in dobre volje, da bomo ostali država, kjer se spoštujeta strpnost, individualnost in dostojanstvo vsakega posameznika.

 

Že Aristotel je vedel, da »Vzgoja uma brez vzgoje srca ni nobena vzgoja.« - upam, da smo vam na naši šoli dali obojega. Ponosna sem na vas, dragi dijaki. V teh 4 ali 5 letih smo preživeli, upam, da se strinjate, tudi veliko tudi lepega. Dosegli ste enega od ciljev v vašem življenju. Verjamem, da ste si postavili že novega in že korakate odgovorno in ustvarjalno naprej. Iskrene čestitke!

Iskrene čestitke in zahvala pa tudi našim profesorjem, ki so se vsa ta leta trudili in dihali z vami. Verjemite, da vsi v najboljši veri, da vam omogočijo pridobitev kvalitetnega znanja. Seveda pa največja zahvala velja vašim razrednikom. Nenazadnje pa predvsem vašim staršem, ki so vam vsa leta stali ob strani in vas spodbujali.

Danes je na STŠ še posebej slavnostno, saj imamo zopet zlatega maturanta: Jureta Vrečka. Iskrene čestitke, on je bil tudi naš letošnji »naj dijak STŠ«.

Imeli pa smo tudi dva 100% razreda: 2. Ei in 2. Ri.

Želim, da z odgovornostjo in spoštovanjem prenašate in uporabljate znanje, ki ste ga dobili pri nas, naprej. Zaupam vam, da boste kot uspešni in zadovoljni študentje, delavci še naprej širili pripadnost Srednji tehniški šoli ŠC Kranj. Bodimo ponosni na svoje dosežke, domovino in SŠT.

»Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad.« (Tone Pavček)

Saša Kocijančič, prof., ravnateljica STŠ ŠC Kranj

vcenter2024

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information