ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

virtualni informativni dan

Luka Jelovčan, NAJ dijak (maj 2018)

luka-mNaj dijak Srednje tehniške šole je letos postal Luka Jelovčan. Dijak 2. Ma je vzoren v najširšem pomenu besede, je prijeten za učitelje in sošolce. Sošolcem rad pomaga in se med njimi dobro počuti. Odlično mu gre seveda tudi pri pouku, predvsem pri strokovnih predmetih.

 

Izbira srednje šole je bila zanj samoumevna, saj ga od nekdaj veselita fizika in elektrotehnika. Za mehatroniko pa se je odločil, ker ga zanima tudi programiranje. Ta program je pobliže spoznal predvsem po zaslugi svojega starejšega brata.

Luka je navdušen naravoslovec, čeprav prizna, da se najdejo zanimive vsebine tudi na drugih področjih. Zaradi veselja do naravoslovja se je udeležil že mnogo tekmovanj (npr. iz matematike, fizike, kemije in astronomije), na katerih se je uvrščal na prva mesta in žel zlata priznanja. Tudi svoj prosti čas posveča stroki, lani je bratu pomagal pri izdelavi zaključne naloge, njegov najljubši šport pa je gorsko kolesarstvo.

Po srednji šoli namerava študirati fiziko ali elektrotehniko. Nedvomno se bo študija lotil z enako zavzetostjo, zato mu je uspeh zagotovljen.

Pravi, da ne ve, zakaj si ravno on zasluži naslov naj dijaka, saj po njegovem mnenju ni naredil nič posebnega. Prijavil se je na pobudo učiteljev, vseeno pa je naziva vesel, saj mu vsako priznanje nekaj pomeni. Vsekakor pa nam vsem ogromno pomeni Luka, ki s svojim vestnim delom ter pozitivnim in spoštljivim odnosom do vseh in vsega dokazuje, kaj pomeni biti naj dijak.

vcenter2024

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information