ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Aleksandra Česen - nogometna sodnica

aleksandra cesenObiskovanje VSŠ Kranj - smer Organizator socialne mreže, je bila zame osebno zares lepa izkušnja. Sem namreč mamica 11-letnici, polno zaposlena v ZT in z mednarodnim grbom FIFA, s katerim lahko sodim nogometne tekme, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini širom Evrope. Zame je bilo torej zelo pomembno, da sem čas uskladila/se organizirala prioritetam primerno, glede na vse obveznosti, ki sem jih imela. Izredni študij mi je omogočil, da sem lahko obiskovala predavanja v popoldanskem času ter se uspešno dogovorila s profesorji glede izostankov in izpitnih rokov.

Matic Pečnik - priznanje POPRI 2019 za najboljšo podjetniško idejo

matic pecnikŠtudij mi je že od samega začetka predstavljal velik izziv, saj sem moral poleg rednega dela sprotno opravljati tudi tekoče študijske obveznosti. Danes lahko z velikim veseljem zatrdim, da je bila izbira šolanja na VSŠ Kranj zame prava izbira! Poleg odlične izvedbe študijskega procesa (predavanj in vaj) lahko pohvalim tudi nasploh odličen strokoven kolektiv, ki je znal prisluhniti slehernemu študentu ter mu s tem zagotovil in omogočil nemoten študij skozi celotno študijsko obdobje.

Matic Štrukelj - kajakaš

matic strukeljMed šolanjem sem pridobil veliko znanja, ki ga sedaj nadgrajujem v podjetju, v katerem sem delal prakso, sedaj pa tukaj gradim kariero.

Štefan Hadalin - smučar

stefan hadalinŠolanje na VSŠ v Kranju je zame bila pozitivna izkušnja. Glede na to, da sem aktivni športnik, je program prilagodljiv, v njem sem se dobro znašel in brez večjih težav opravil vse obveznosti. Na koncu sem tudi uspešno diplomiral.

slovensko english      Šola prihodnosti

december 2022
ptsčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information