ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Pogoji za napredovanje in dokončanje študija

Študijski program Mehatronika

 

Pogoji za napredovanje

V 2. letnik lahko napreduje študent/ka, če je uspešno opravil/a obveznosti iz modulov, predmetov in praktičnega izobraževanja (vključno z vajami, seminarskimi nalogami, projekti, izpiti...) 1. letnika v obsegu najmanj 45 KT, pri tem mora v celoti opraviti obveznosti iz vaj in praktičnega izobraževanja.

Študent/ka lahko ponavlja letnik, če opravi študijske obveznosti in praktično izobraževanje istega letnika v obsegu najmanj 22 kreditnih točk, pri tem mora v celoti opraviti obveznosti iz praktičnega izobraževanja. Ponavljanje odobri študijska komisija višje strokovne šole na podlagi pisne vloge študenta/ke.

 
Pogoji za dokončanje

Za končanje študijskega programa in pridobitev izobrazbe mora študent/ka opraviti vse študijske obveznosti programa (izpite, vaje, seminarske naloge...) in sicer:

1. Vse obvezne module/predmete v obsegu 89 kreditnih točk

  • M1 - Komunikacije v tehniki
  • M2 - Osnove mehatronike
  • M3 - Mehatronika 1
  • M4 - Osnove ekonomije
  • M5 - Mehatronika 2

2. Enega izmed izbirnih modulov v obsegu 16 kreditnih točk

  • M6 - Avtomatizacija
  • M7 - Robotika
  • M8 - Proizvodni sistemi

3. Enega izmed izbirnih predmetov v obsegu 5 kreditnih točk

4. Prostoizbirni predmet (5 kreditnih točk)

5. Diplomska naloga ( 5 kreditnih točk, skupaj s praktičnim delom 10 kreditnih točk)

Diplomsko delo je sestavljeno iz praktičnega dela, pisne diplomske naloge in ustnega zagovora.
Temo diplomskega dela določita mentor v organizaciji, kjer se študent praktično izobražuje in predavatelj višje strokovne šole. Za diplomsko delo lahko študent pripravi in izvede tudi projekt ali izdelek oz. storitev.

vcenter2024

slovensko english      Šola prihodnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information