ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Sodelovanje s podjetjem Elektro Gorenjska

SC Elektro Gorenjska  0005mSC Elektro Gorenjska  0006mNa povabilo predstavnikov podjetja Elektro Gorenjska smo se udeležili sestanka na sedežu podjetja v petek, 6. 6. 2014, ob 11. uri.

Sprejeli so nas mag. Edvard Košnjek, izvršni direktor OE Distribucijsko omrežje, dr. Mateja Nadižar Svet, izvršna direktorica OE Splošne in tehnične storitve, in ga. Mojca Jelovčan, vodja kadrovske službe.

Na začetku je direktor Šolskega centra Kranj, g. Jože Drenovec, predstavil Šolski center Kranj in program elektroenergetika. Izpostavil je poklicne standarde, temeljne cilje študijskega programa, predmetnik, kataloge znanja, pogoje za napredovanje po programu in dokončanje študija. Razložil je, kaj nudimo študentom, kaj nudimo diplomantom, prikazal je statistiko in trend vpisa v ta program.

V nadaljevanju sestanka smo se pogovarjali o možnostih sodelovanja in izpostavili e-učilnice ter ustrezno opremljenost učilnic. Mag. Edvard Košnjek je opozoril na strateške usmeritve podjetja Elektro Gorenjska in v povezavi s tem na možnost postavitve demonstracijske sobe. Na koncu obiska je direktor ŠC Kranj g. Jože Drenovec povabil predstavnike podjetja na ogled Šolskega centra Kranj.

Predstavniki podjetja Elektro Gorenjska so nas na ŠC Kranj obiskali v četrtek, 19. 6. 2014. Ogledali so si učilnice in laboratorije, ki so namenjeni srednješolskim in višješolskim programom ter številna učila za pouk, predavanja oz. vaje s tega področja. Ta učila so bila izdelana v sodelovanju z mnogimi podjetji. Po ogledu smo se pogovarjali o možnostih za pridobitev naziva višješolski predavatelj za njihove strokovnjake, o možnostih mentorstva pri diplomskih nalogah in drugih vrstah sodelovanja.

vcenter2024

slovensko english      Šola prihodnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information