ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Predstavitev podjetja Cablex (6.11.2014)

cablex1m V četrtek, 6. 11. 2014, smo v okviru povezovanja šole z gospodarstvom, v predavalnici Šolskega centra Kranj, gostili podjetje CABLEX Group. Direktor hčerinskega podjetja iz Tržiča g. Samo Prodan nam je predstavil podjetje, ki je z več kot 1500 zaposlenimi, osmimi proizvodnimi enotami v različnih predelih Evrope ter novo proizvodnjo lokacijo na Kitajskem, kos globalnim tržnim izzivom na področju sistemskega razvijanja kabelskih snopov, plastičnih in silikonskih delov ter različnih mehanskih sklopov.

cablex2m

Odjemalci njihovih tehnično najnaprednejših izdelkov so s področja bele tehnike in avtomobilske industrije. G. Prodan je izpostavil, da se v podjetju vseskozi trudijo, da procese, poslovanje, predvsem pa odnose s poslovnimi partnerji prilagajajo globalnim zahtevam trga. Posebej je poudaril, kako veliko pozornost namenjajo kakovosti njihovih izdelkov. Zanje le-ta pomeni način razmišljanja in delovanja, ki se vedno znova začenja in potrjuje pri zadovoljnih kupcih. V zvezi s tem nam je na kratko predstavil tudi najsodobnejšo IDC tehnologijo izdelave kompleksnih kabelskih snopov.

Ob zaključku je poudaril, da je za sledenje temeljnemu cilju skupine CABLEX – s proizvodi zadovoljiti zahteve in pričakovanja kupcev na vseh tržiščih, potrebno veliko znanja in ustvarjalnega sodelovanja vseh zaposlenih. V svoje vrste zato vabijo tudi kreativne študente, katerim nudijo različne oblike sodelovanja, od izvajanja praktičnega izobraževanja, štipendiranja, počitniškega dela, do izdelave diplomskih nalog.

http://www.cablex.si/sl/cablex_t.html

Pripravila: mag. Branka Jarc Kovačič

vcenter2024

slovensko english      Šola prihodnosti

september 2024
ptsčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information