ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

8. februar - slovenski kulturni praznik

Ob slovenskem kulturnem prazniku se spominjamo vseh pomembnih avtorjev na področju slovenske kulture, prav pa je, da se znamo ozreti tudi okrog sebe in prepoznati nadarjene posameznike, ki so ustvarjalni na katerem koli področju. Predstavljamo vam našega študenta, glasbenika Matica Hribarja.

matic hribar mSem Matic Hribar in živim v Volčjem Potoku. Na Višji strokovni šoli, Šolski center Kranj obiskujem 1. letnik programa elektroenergetika, poleg študija pa se še aktivno ukvarjam z glasbo. Slednja me spremlja od šestega leta, ko sem pričel obiskovati Glasbeno šolo Kamnik. Z odličnim uspehom sem končal nižjo glasbeno šolo ter potem še vrsto let nadgrajeval znanje pri znanih učiteljih. Od inštrumentov mi najbolj leži igranje na diatonično harmoniko in klaviature, priložnostno pa igram tudi kitaro. Največ priznanj in nagrad sem osvojil z igranjem na diatonično harmoniko, katero pa tudi poučujem. Lahko omenim, da sem zmagal na Avsenikovem mednarodnem tekmovanju in bil absolutni prvak na več občinskih tekmovanjih.  Tudi drugih in tretjih mest ni manjkalo.

Najbolj pa me seveda veseli, ko s svojim igranjem razveseljujem ljudi širom Slovenije in tujine. Igram v glasbeni skupini, s katero smo preigrali že vrsto porok, praznovanj, obletnic,... Menim, da mora vsak v življenju početi tisto, kar ga veseli, ker s tem osreči sebe in druge. Upam, da bom v tem uspešen tudi v prihodnje, ravno tako pa želim uspešno zaključiti šolanje.

 

vcenter2024

slovensko english      Šola prihodnosti

junij 2024
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information