ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Luka Artelj na Erasmus+ izmenjavi v Berlinu vabi na fotografsko razstavo »Slovenija iz zraka«

viadukt crni kalmLuka Artelj, študent 2. letnika elektroenergetike, je že v preteklosti z izjemnimi dosežki doma in v tujini tako na strokovnem področju študija kot tudi na področju fotografije opozoril na svojo nadarjenost.

Le to dokazuje in krepi od 7. 10. 2019 do 5. 4. 2020 tudi preko programa Erasmus+ v letalskem podjetju Akaflieg v Berlinu. (https://akaflieg-berlin.de).

Takole se nam oglaša z izmenjave: »Imam se super, delo je zelo zanimivo. Trenutno projektiram nova krila za že obstoječe letalo. Tu sem spoznal že kar nekaj prijateljev in društvo Slovencev v Berlinu, s katerimi se vsak teden srečamo in družimo, tako da sem se že kar privadil življenja tu v Berlinu. Imam lepo stanovanje in se vsak dan peljem do firme 40 minut s kolesom, kot je tu v navadi, tako da imam vsak dan tudi malo rekreacije.«

Luka nas je že razveselil s fotografskimi razstavami v prostorih ŠC Kranj in kljub številnim zadolžitvam na Erasmus+ praksi si še vedno vzame čas za fotografijo. Z veseljem in ponosom sporočamo, da bo tokrat imel svojo fotografsko razstavo na temo »Slovenija iz zraka« med svojo izmenjavo v Berlinu, za katero se zelo zanimajo tudi iz slovenskega Veleposlaništva Republike Slovenije v Berlinu. Na njej bo predstavil fotografije slovenske pokrajine, ki jih je posnel z brezpilotnim letalnikom.

V počastitev 8. februarja, slovenskega kulturnega praznika, vas tako s priloženim vabilom v petek, 7. 2. 2020 ob 19. uri, z Lukom prijazno vabimo na to razstavo v Berlin.

Luka, iskrene čestitke in lepe pozdrave na izmenjavo!

Sošolci, vodstvo ŠC Kranj, predavatelji in projektni tim programa Erasmus+

blejski gradmizolamsmarna goram

Vabilo simVabilo dem

slovensko english      Šola prihodnosti

september 2021
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

erasmus

20letVSS

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information