ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Obisk študentov, ki so na praktičnem izobraževanju v podjetju Iskraemeco d. d. (marec 23)

emeco mOrganizatorici praktičnega izobraževanja sva v četrtek, 2. 3. 2023, obiskali študente 2. letnika programov mehatronika in informatika, ki v obdobju od 3. 1. 2023 do 17. 3. 2023 opravljajo obvezno praktično izobraževanje v podjetju Iskraemeco d. d.

Tako študentje kot mentorji so s potekom praktičnega izobraževanja zelo zadovoljni. Mentorji so izpostavili visoko raven znanja študentov za opravljanje dodeljenih nalog ter njihovo samoiniciativnost pri reševanju problemov. Študenti pa so izrazili zadovoljstvo z odprto komunikacijo z vsemi, ki so vključeni v izvajanje praktičnega izobraževanja, od kadrovske službe, mentorjev do sodelavcev. Pri tem so izpostavili njihovo dostopnost za vprašanja in reševanje zadreg ter posredovanje povratnih informacij. Posebej zadovoljni so tudi z novimi znanji in lastnimi izkušnjami, ki so jih pridobili z možnostjo aktivnega sodelovanja v timih pri reševanju konkretnih problemov.  

V sklepnem delu obiska, ki je sledil ogledu podjetja, smo se vsi strinjali, da kakovostno izvedeno praktično izobraževanje pomeni koristi za vse, ki smo vključeni v pripravo in izvedbo praktičnega izobraževanja. Študenti dobijo vpogled v realna delovna okolja in pogoje ter delovne naloge, ki jih bodo v izbranih podjetjih opravljali po diplomiranju, podjetje priložnost za pridobitev bodočih novih sodelavcev, šola pa nadgraditev kakovosti študija. Zato si tovrstnega sodelovanja želimo tudi v prihodnje.

Vodstvu podjetja, mentorjem in ge. Sabini Kalan se zahvaljujeva, da so si vzeli čas za pogovor in izvedbo obiska.

Pripravili: Branka Jarc Kovačič in Branka Balantič

Foto: Branka Balantič

vcenter2024

slovensko english      Šola prihodnosti

september 2024
ptsčpsn
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

erasmus

 

Skupnost VSS 220

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information